2015. ápr 04.

Kérünk mindenki aki tud segítsen,ha mással nem egy megosztással!

írta: Az én választásom
Kérünk mindenki aki tud segítsen,ha mással nem egy megosztással!

Kedves Barátaim, Ismerőseim, Olvasók!

A Kisfiamnak a osztálytársa öten vannak testvérek. Mivel az édesapa meghalt ,ezért nagyon nagy bajban vannak.Kérlek titeket hogy az anyuka levelét minél több gödöllői ossza meg /és olvassa el/,mert minden kis segítség sokat számít ekkora családnak!Előre is köszönöm!

2014. június 15-én költöztünk a 20. kerületből Gödöllőre.
Addig ott laktunk albérletben, csak a tulajdonos hölgy úgy döntött, hogy eladja a lakást, így el kellett jönnünk. A 20. kerületi Gyermekjóléti Szolgálaton keresztül úgymond felvételt nyertünk a Családok Átmeneti Otthonába Gödöllőn.
Itt nem éreztük túl jól magunkat.
Végül találtunk albérletet, ahol csak a rezsit kellett fizetnünk. Ez meg is felelt volna, viszont családi problémák és a házfelújítás miatt csak 2015. március 31-ig maradhatunk. Most ideiglenesen Máriabesnyőre költöztem mind az 5 gyermekkel, akiket egyedül nevelek.
Mialatt ideköltöztünk, a csöppségek édesapja már kórházban feküdt hasnyálmirigy-rák miatt. Ennek a betegségnek semmi előjele nem volt – véletlenül derült rá fény egy tavaly márciusi sérvműtét során. Néhai férjem kemoterápiára is járt, de az sem segített neki. A 20. kerület egyik kórházában feküdt több hónapig. Végül 2014. július 25-én halt meg gyermekeim édesapja, így maradtunk magunkra hatan.
A lakhatást szeretnénk megoldani, ugyanis jelenlegi, máriabesnyői lakhelyünkön is csak szeptemberig vagy legkésőbb novemberig maradhatunk. GYES-ből, családi pótlékból, és árvaellátásból élünk. A legnagyobb fiam az Erkel Ferenc Általános Iskolába jár, a 3 középső fiú a Kazinczy Óvodába, a legkisebb csöppséget pedig a Kossuth utcai bölcsődébe várják – tavaly október 31-én vették (volna) fel oda, de állandóan hurutos beteg. Idén január 6-án átesett egy mandula-műtéten, mind a két fülében tubus van. Szegény így is állandóan beteg, így egyelőre nem tudom beadni a bölcsibe , hogy heti 2 alkalommal vállalhassak takarítást a Special Gyrosnál, így lenne némi plusz jövedelmünk.
Szeretnénk végre egy végleges albérletbe költözni, nagyjából havi 50 ezer ft + rezsiköltség ellenében. Írtam levelet a polgármesteri hivatalhoz is, de 1 hónap, mire megérkezik a válaszuk, miszerint kaphatunk-e vagy sem akár önkormányzati–, akár szociális lakást. Így rá vagyunk szorulva, hogy a nagymama segítsen ki minket, aki a 3. kerületből jár ki.
Nagyon nagy szükségünk lenne egy állandó lakásra. A lakbérrel nem maradnék el, a berendezésre kellően vigyáznánk! Ezenfelül nagyon jól jönne a családnak pár gyerekruha, cipő, (a gyerekek 1.5,3.5,5.5,6.5 és 8.5 évesek)Az anyukának sincs sok ruhája/Ő 156cm magas 36os lábbal/;tartós élelmiszerek, tartós tej,zöldség- gyümölcs, kakaó, mosószer, öblítő, popsi törlő, pelenka valamint egyéb tisztálkodási szerek. Ezeket mind szívesen fogadnánk. Szintén jól jönne – főleg udvari játékok , (felfújhatós medence, csúszda,kis bicikli). Televízió, számítógép, és főként mesekönyv!
Az anyuka telefonszáma:File Krisztina 06202159428 Előre is köszönünk bárminemű segítséget!Kérjük oszd meg te is!
névtelen

Forrás: aktivblog.com

Szólj hozzá

Segítség