2015. feb 08.

7 érdekes hajléktalan San Francisco - ból

írta: Az én választásom
7 érdekes hajléktalan San Francisco - ból

 

Seth, elbocsátott tanár. Művészeti Akadémián tanított,mikor hírtelen elbocsátották az állásából. Jelenleg is állást keres, de addig sem hagyhatja, hogy felesége és lányát kilakoltassák, ezért elkezdett addig is pénzt gyűjteni az utcán. Elmondása szerint eleinte nagyon rosszul érezte magát, de vannak olyan pillanatok mikor ő is rájön, hogy vannak emberek akik megértik a helyzetét. Most már tudja milyen hajléktalannak lenni és ha lesz rá lehetősége azt mondta megpróbál majd nekik segíteni amivel csak tud.

 



Tim és Black Toe a cica, Tim cicájával járja az országot. Mérföldeket tesznek meg együtt amit nagyon élveznek, elmondása szerint Black Toe többet látott már mint a legtöbb ember,minden államban volt már,látta a kanyonokat,sivatagokat,tavakat....
Egy nap 155 mérföldet is megtettek ami nem kis távolság és ő ezt élvezi.



Matthew más néven Pandora,a házi készítésű csöves hajléktalan.










Adam a sátánista bibliás
Adam elég fúrcsa nézeteket vall, miközben forgatja a Bibliát ;)



Alex más néven Sushi , A leendő Pro Painter
Alex pénzért rajzol az útcán,így sporól a megélhetésére és akár egy rajz iskolára is. Elmondása szerint mindene a család és
Puerto Rico,de most imádja,hogy csak a rajzoknak élhet.







 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

J and Christina,a visszszerző mesterek
Ennek a szép párnak van egy teherkocsija, melyel járják az országot,de mikor San Francisco -ba értek elromlott. Így jelenleg Christina postereit próbálják eladni így gyűjtve pénzt a kocsi megcsináltatására.

Michael, The Street Guru
Michael azt mondta, minden bennfentes információt megkap az utcán, mindenét magával hordja ami kell neki és próbál könyvet írni kint az utcán, néha pedig kap egy kis pénzt az emberektől.



(Forrás: Boredpanda)

Szólj hozzá

Történetek Érdekességek